Contact

Het Zorgverzekering Informatie Centrum is een informatieplatform op het gebied van zorgverzekeringen.

Omdat de keuze voor de juiste zorgverzekering sterk afhankelijk is van persoonlijke omstandigheden, is het niet mogelijk om gedetailleerde informatie te bieden met betrekking tot individuele kwesties.

Deze website behandelt enkel de hoofdlijnen van de belangrijkste onderwerpen met betrekking tot het afsluiten en vergelijken van zorgverzekeringen. Daarnaast beschrijven wij diverse zorgverzekeringsthema’s die van belang kunnen zijn voor zorgconsumenten die in bijzondere omstandigheden verkeren, waarbij wij eveneens enkel een weergave bieden van de hoofdlijnen van het betreffende thema.

Omdat het Zorgverzekering Informatie Centrum zich alleen richt op de algemene informatievoorziening en niet op individuele casus, nemen wij geen persoonlijke vragen in behandeling.

Het Zorgverzekering Informatie Centrum raadt u dan ook ten sterkste aan om vóór het afsluiten van een zorgverzekering advies in te winnen bij een specialist. Heeft u verdere inhoudelijke vragen naar aanleiding van hetgeen u op Zorgverzekering.org heeft gelezen, dan raden wij u aan te kijken op zorginstituutnederland.nl

Contact